Wie gebruikt Wabbit?

Veel bedrijven gebruiken Wabbit om hun website up-to-date te houden.

We tonen hier enkele voorbeelden zodat je kunt zien hoe veelzijdig Wabbit is. Natuurlijk laten we je graag een keer zien hoe je het Wabbit CMS kunt gebruiken om jouw website te onderhouden.

 • ITTA kennisinstituut voor taalontwikkeling

  ITTA

  ITTA is een kennisinstituut voor taalontwikkeling, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. ITTA is verantwoordelijk voor een aantal websites in een herkenbare eigen stijl. Achter de schermen gebruikt men een aantal handige Wabbit-modules, bijvoorbeeld voor relatiebeheer (CRM), ledenbeheer, het versturen van e-mailings en het uitnodigen voor trainingen.

  www.itta.nl www.kwaliteitsgroep.nl www.mbotaalacademie.nl www.campagneleersucces.nl www.ouderwijs.net
 • Stichting Stunt is een Delfts reïntegratiebedrijf

  Stichting Stunt

  Stichting Stunt is een Delfts reïntegratiebedrijf dat mensen begeleidt bij het vinden van werk. Zowel voor de corporate website als een aantal projectwebsites gebruikt Stunt het Wabbit cms. Zo kan men vanuit één systeem een aantal verschillende sites beheren, en dat is wel zo handig. Voor Canal Hopper Delft biedt Wabbit een reserveringssysteem, waarmee bezoekers eenvoudig online een boot kunnen reserveren voor een mooie vaart door historisch Delft.

  www.stichtingstunt.nl www.canalhopperdelft.nl www.dewerkplaatsdelft.nl

 • reos

  Reos

  Reos adviseert en begeleidt organisaties in de zorg. Het is een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en daarmee één van de 17 organisaties uit het landelijke ROS-netwerk. Reos gebruikt Wabbit voor het beheren van de content op de eigen corporate website, maar ook voor de minisite van het online jaaroverzicht.

  www.reos.nl
 • ZorgImpuls voor eerstelijnszorgverleners

  ZorgImpuls

  ZorgImpuls geeft onafhankelijk advies en praktische begeleiding aan eerstelijnszorgverleners in de regio Rotterdam. Voor de nieuwe website werd heel bewust het Wabbit cms gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden die het systeem biedt. Zo bevat de website een interactieve werkgebiedenkaart op basis van de GoogleMaps-module.

  zorgimpuls.nl

 • BureauTaal is een bureau voor eenvoudig Nederlands

  BureauTaal

  BureauTaal is een bureau voor eenvoudig Nederlands. De nieuwe website geeft uitgebreide informatie over BureauTaal en eenvoudig Nederlands: over de diensten waarmee men klanten helpt bij hun communicatie, over de online tools die klanten kunnen helpen als ze zelf met teksten in eenvoudig Nederlands aan de slag willen, over de teksten die ze schrijven en de trainingen die ze geven, en over de enthousiaste professionals van BureauTaal bij wie 'eenvoudig Nederlands' in het bloed zit. En dat alles in een frisse, moderne uitstraling die een tikkeltje eigenzinnig is.

  www.bureautaal.nl
 • Beacon innovaties

  Beacon

  Innovaties tot leven brengen, dat is waar Beacon voor staat. De nieuwe website vertelt duidelijk over de visie van Beacon en haar diensten. De headerfoto's en de teampagina geven de website een persoonlijke touch. Ook is er een bedrijfsblog, waar de managers kunnen bloggen over hun ervaringen en hun werkgebied. De website is opgebouwd met ons eigen Wabbit CMS en is helemaal responsive opgebouwd, dus representatief op desktop, tablet en mobiel.

  www.beacon.nl
 • NeCEN

  NeCEN

  Het Netherlands Centre for Electron Nanoscopy, kortweg NeCEN, is onderdeel van de Universiteit Leiden. Het onderzoekscentrum heeft twee van de meest geavanceerde cryo-transmissie-elektronenmicroscopen. Iedereen die van de diensten en faciliteiten van NeCEN gebruik wil maken, kan zich daarvoor aanmelden met behulp van het formulier op de website.

  www.necen.nl
 • ondernemenmeteenuitkering

  Ondernemen met een uitkering

  Een online informatieplatform voor sociale coöperaties, ontwikkeld in opdracht van Cordaid. Men koos voor Wabbit als mcs vanwege de goede economische aanbieding, de vrijheid in vormgeving en functionaliteit, en de eenvoudige onderhoudbaarheid van het nieuwe platform.

  www.ondernemenmeteenuitkering.nl
 • Speyers

  Speyers

  Een modern vormgegeven ontwerperswebsite, met doeltreffende webshop voor een gelimiteerd aantal artikelen die Wout Speyers in eigen beheer ontwikkelt en verkoopt. Betaalbaar en doeltreffend ontwikkeld in Wabbit.

  www.speyers.com